Termeni si conditii

Acest site este proprietatea S.C. AUTOVAD S.R.L cu sediul social in – SAT GALBENU COM. GALBENU, Judetul BRAILA, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J09/588/2008 avand CIF RO24110108.

1. Informatii generale

Website / Site / Magazin Online – domeniul www.folie-autorizata-llumar.ro si toate subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorii pot achizitiona produsele si serviciile oferite.

Vanzator – S.C. AUTOVAD S.R.L cu sediul social in SAT GALBENU COM. GALBENU, Judetul BRAILA.

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul si care plaseaza o cerere de oferta prin formularul de contact al site-ului.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.folie-autorizata-llumar.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Comanda – o cerere facuta de Utilizator catre site-ul online www.folie-autorizata-llumar.ro cu privire la achizitionarea de servicii, prin care Vanzatorul isi da acordul sa intocmeasca serviciile in cauza, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Campanie – actiunea de a afisa in scopul promovarii, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

2. Conditii de utilizare a site-ului

 • Informatiile publicate pe site-ul www.folie-autorizata-llumar.ro sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori;
 • Toate informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit;
 • Pentru utilizarea serviciilor este necesar completarea unui formular de contact ce necesita date cu caracter personal ( nume, prenume, numar de telefon, adresa de email)
 • Datele personale sunt folosite doar in interesul de procesare al cererii efectuate, pentru programarea si efectuarea serviciilor catre utilizator si in scop de marketing. Datele nu vor fi instrainate catre o terta persoana si nu vor fi utilizate cu alte scopuri decat cele declarate;
 • Toate preturile inscrise sunt exprimate in RON si contin TVA 19%.

3. Informatii despre produse

 • Garantam autenticitatea tuturor produselor comercializate, conform specificatiilor afisate pe site.

4. Garantia produselor

 • Fiecare produs are afisat pe site termenul de garantie.

5. Comanda produselor / serviciilor

 • Pentru informatii despre produsele si serviciile noastre cat si pentru programare este necesar sa completati formularul de contact.

6. Metode de plata

 1. Plata aferenta serviciilor se va face integral de catre Cumparator direct Vanzatorului numai dupa efectuarea serviciilor.

7. Reclamatii

 • Orice reclamatie trebuie insotita de date de identificare ale Cumparatorului, precum: numarul comenzii, numarul facturii, motivul reclamatiei, fotografii doveditoare;
 • Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca vina pentru presupusele deteriorari este purtata de catre Client;
 • Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 7 zile de la data efectuarii.

8. Date de contact

 • Accesarea site-ului, utilizarea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau expedierea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C. AUTOVAD S.R.L. se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Cumparatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C. AUTOVAD S.R.L. in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site;
 • S.C. AUTOVAD S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.);
 • Vanzatorul poate fin contactat la numarul de telefon 0766.529.211, adresa de mail contact@folie-autorizata-llumar.ro, adresa fizica Bucuresti, Sector 4, Bd. Dimitrie Cantemir, Nr. 20.

9. Litigii si dispozitii finale

 • Societatea S.C. AUTOVAD S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fara notificare prealabila;
 • Societatea S.C. AUTOVAD S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului;
 • Intregul continut al Site-ului (imagini, texte, animatii, sau orice fel de alte date) este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. AUTOVAD S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare;
 • Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu este posibila stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.