ECHIPA NOASTRA FOLIE AUTO
select-pro-autovad
Aplicator Llumar Select Pro

Suntem bucurosi sa va anuntam ca AUTOVAD a devenit partener Select Pro al Eastman Chemical Company. La nivel de tara sunt recunoscute doar 3 Ateliere Select Pro.

Eastman Chemical Company, producatorul foliilor LLumar din SUA, a dezvoltat un concept special, un parteneriat de excelenta care se incheie doar cu un numar restrans de companii montatoare de folii auto si folii arhitecturale. Acesta se asigura ca sunt respectate toate conditiile de mai jos de catre partenerii sai precum:

 • exceleaza in materie de calitate
 • respecta prevederile legale
 • are un mod excelent de primire a clientilor
 • echipare corespunzatoare
 • aspectul atelierului
 • volumul crescut de vanzari
 • imaginea formata in randul clientilor

Cel mai mare producator de folii din lume, Eastman Chemical Company, a scos pe piata o serie exclusiva de folii auto numita STRATOS, avand o performanta neegalata pana in prezent.

Foliile STRATOS sunt fabricate cu ultima tehnologie, avand nanoparticule de ceramica, numite Hybrid Matrix. Protectia solara a acestor folii este net superioara celor fabricate pana in momentul de fata, fara sa reduca receptia semnalelor GSM, GPS sau radio.

Aceste folii se pun in exclusivitate la dispozitia partenerilor Select Pro, astfel Eastman Chemical Company se asigura ca cele mai bune folii din lume, Cutting Edge-ul industriei sa fie aplicate in mod profesionist doar de cei mai buni.

Asa cum v-am obisnuit, ne tinem intotdeauna standardele ridicate la cel mai inalt nivel si va anuntam bucurosi ca prin multa munca si efort depus am devenit Partener Select Pro.

Incepand cu 08.10.2019 va asteptam in locatiile noastre unde pot fi aplicate foliile STRATOS!

Aplicator Premium Llumar

Aplicatorii Premium sunt cei mai buni aplicatori de folie auto pe care producatorul LLumar ii recomanda pentru montaj. La nivel de tara, sunt peste 200 de aplicatori standard, dintre care doar 15 sunt aplicatori premium.

folie auto

De Ce Aplicator Premium?

Dupa cum stim, calitatea este principala dorinta a fiecarui client. Diferentele intre un aplicator bun si unul, sa zicem, “neexperimentat” sunt detaliile. O folie pusa perfect:

 • Nu se va desface niciodata si nu va face bule
 • Este taiata si finisata perfect
 • Nu distorsioneaza imaginea
 • Nu prezinta zgarieturi sau cute

APLICATORII PREMIUM au fost selectati in timp de echipa LLUMAR ROMANIA ca urmare a recomandarilor primite de la clienti. Daca o mare parte dintre aplicatorii standard folosesc si alte folii pe care in cele mai multe cazuri le monteaza sub sigla llumar pacalind astfel clientii, Aplicatorii Premium sunt OBLIGATI sa foloseasca doar FOLII LLUMAR ca urmare a unui contract semnat cu importatorul. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor o folie de calitate aplicata la cele mai inalte standarde.

Folii Llumar Originale

Inainte de a monta folia, iti prezentam produsele si calitatea materialului. Dupa cum veti vedea mai jos, foliile Llumar sunt clasificate in 3 categorii. Principalele deosebiri intre folii sunt protectia solara, filtrele antizgariere, perioada de garantie, materia prima folosita la fabricarea foliei.

Cu ajutorul unui aparat dotat cu spectru infrarosu, va prezentam diferentele dintre folii. Aparatul simuland caldura solara, veti resimti diferit caldura in functie de gama si transparenta testata.

GAMA LLUMAR – AVANTGARDE

Gama Avantgarde sau Ceramic asa cum o stiu o parte din clienti este ultima creatie de la Llumar. Ea combina materiale ceramice de ultima generatie. Este un produs premium, dedicat clientilor foarte exigenti in privinta calitatii si performantei foliilor auto. Foliile din gama Avantgarde detin suprematia la nivel mondial atat din punctul de vedere al protectiei solare cat si a materialelor folosite.
Metoda de fabricare este laminarea cu particule Nano-Ceramice.
Protectie solara este cuprinsa intre 46% – 61% iar Filtru UV – 99%.

Garantia este de 12 ani.

TSER – Total Solar Energy Rejection – Energie Solara Respinsa

VLT – Visible Light Transmison (transparenta foliei)

GAMA LLUMAR – COMFORT

Folia are o grosime de 43 microni si este fabricata prin tehnologia de laminare.
Fata de folia standard are un start metalic in plus in compozitia sa.
Stratul metalic are rolul de a imbunatati performatele foliei.
Protectia solara este intre 34% – 70% iar filtru UV -99%.

Garantia este de 10 ani.

TSER – Total Solar Energy Rejection – Energie Solara Respinsa

VLT – Visible Light Transmison (transparenta foliei)

GAMA LLUMAR – ESPRIT

Gama Esprit este folia standard cu grosime de 35 microni, filtru UV – 99% si protectie solara cuprinsa intre 12-44%.
Gama Esprit se adreseaza celor ce doresc sa dea un aspect deosebit masinii lor dar si protectie solara.
Metoda de fabricare este colorarea in masa.

Garantia este de 5 ani.

TSER – Total Solar Energy Rejection – Energie Solara Respinsa

VLT – Visible Light Transmison (transparenta foliei)

Preturi

Llumar - ATC ***
Gama Esprit
5 ani garantie
Coupe mic (Opel Corsa, Opel Astra GTC) (geamuri laterale spate si luneta)
300 RON
Berlina/hatchback/coupe mare (BMW E92, Audi A5) (geamuri laterale spate si luneta)
350 RON
Break/SUV
(geamuri laterale spate si luneta)
450 RON
Geamuri Fata
150 RON
Parbriz
200 RON
Llumar - ATR ****
Gama Comfort
10 ani garantie
Coupe mic (Opel Corsa, Opel Astra GTC) (geamuri laterale spate si luneta)
450 RON
Berlina/hatchback/coupe mare (BMW E92, Audi A5) (geamuri laterale spate si luneta)
500 RON
Break/SUV
(geamuri laterale spate si luneta)
600 RON
Geamuri Fata
200 RON
Parbriz
250 RON
Llumar - LATI *****
Gama Avantgarde
12 ani garantie
Coupe mic (Opel Corsa, Opel Astra GTC) (geamuri laterale spate si luneta)
600 RON
Berlina/hatchback/coupe mare (BMW E92, Audi A5) (geamuri laterale spate si luneta)
650 RON
Break/SUV
(geamuri laterale spate si luneta)
750 RON
Geamuri Fata
300 RON
Parbriz
500 RON

Geamuri fata Air 80 Blue – 300 ron ( folie aproape transparentă cu protectie solara foarte mare ).

Protectie Solara pentru geamurile fata

Pentru cei ce doresc o protecție solară ridicata pentru geamurile fata si parbriz va recomandam AIR 80 Blue. Este o folie aproape transparentă ce face parte din gama Llumar Avantgarde. Avand o transparentă foarte mare (78%) nu creează probleme cu Poliția dar ofera protecție solară foarte ridicata. Pentru a va dovedi eficienta ei, inainte de a monta folia va vom face testul cu lampa cu infraroșu prezentat mai sus.

Protecția solara pentru aceasta folie aproape transparentă este de 43%. Comform legislatiei in vigoare se ofera autorizație pentru geamurile fata doar daca ansamblul geam-folie nu scade sub 70%.

Măsurarea geamului cu si fara folie se realizeaza la atelier.

Pentru parbriz nu exista autorizație.

*MASINA LA SCHIMB GRATUIT* Dragi clienti, întrucât timpul reprezintă o problemă în zilele noastre. Pentru cei ce nu au timp sa stea cu masina la noi oferim gratuit masina la schimb pe durata efectuării lucrării sau a întregii zile. Sunt disponibile 2 masini – Opel Zafira 2013 si Seat Alhambra 2013.

Program de ridicare – Predare masini.

Luni – Vineri | 8:00 – 20:00
Sambata |  8:00 – 16:30

Pentru a rezerva o masina va rugam solicitați acest lucru in momentul programării.

*NEWS* Ne-am marit echipa si nu numai!! Prin recomandarile avute ne-am dezvoltat pe fiecare an tot mai mult iar acum va asteptam bucurosi in service-ul nostru unde va punem la dipozitie 3 posturi de lucru pentru auto individuale, cu o suprafata de 150 mp si un al patrulea post pentru pregatirea foliilor. De asemenea fiecarui spatiu de lucru ii corespunde o echipa de profesionisti alcatuita din 3 aplicatori astfel timpul de asteptare este mai scurt.

Va punem la dispozitie o sala de asteptare dotata cu aer conditionat, smart TV, Wifi si bineinteles cafea, ceai si apa gratuit.

Service-ul nostru este autorizat R.A.R

In luna septembrie a anului 2012 s-a promulgat legea nr. 9020 prin care salonul unde se aplica folie auto pe autoturismul dvs. este obligat sa elibereze o autorizatie RAR care ii da dreptul de a face montajul de folie auto pe autoturismul dvs.

Salonul nostru este autorizat RAR cu numarul 368/2012.

Legea 9020/11.09.2010 este actul legislativ prin care se definitiveaza conditiile in care se poate aplica folie auto.Astfel ca salonul unde se aplica folie auto pe autoturismul dvs. este obligat sa aiba o autorizatie RAR pentru service care ii da dreptul de a face montajul de folie auto.
Dupa finalizarea operatiunii de aplicare folie auto veti primi un Certificat de Conformitate si un Certificat de Garantie.

Avantaje aplicare folie auto

 • Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii.

 • Reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat.

 • Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii.

 • Dau un aspect elegant exteriorului.

 • Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat.

Contactare Rapida
Meniu