Folie Parbriz Anticriblura

Folie Stek DynoFlex + soluție Stek Formula Cure 19

Cost – 1900 ron

Garantie – 1 an

Stek Automotive a lansat recent folie de protecție pentru parbriz auto DYNOflex – o dezvoltare nouă și unică în protecția și siguranța auto.

Folia de protecție transparentă va ajuta proprietarii de vehicule să reducă semnificativ riscul de a fi nevoiți să înlocuiască parbrizurile costisitoare din cauza daunelor cauzate de așchii de piatră și resturi zburătoare, deosebit de semnificativ pe marile noastre drumuri.

Pe măsură ce parbrizele vehiculelor devin din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnic, cu elemente de încălzire integrate și caracteristici de siguranță care sunt inerente conducerii autonome a viitorului, costul înlocuirii parbrizului este foarte probabil să crească.

Ca să nu mai vorbim de inconvenientul și timpul de nefuncționare a vehiculului dvs. în afara drumului, în timp ce suportați primele de asigurare mari pe care le pot atrage parbrizurile de schimb.

fpa13

STEK FORMULA CURE este o solutie premium special destinata pentru folia de parbriz DynoFlex.

Scopul acesteia este de a prelungi durata de viata a foliei, de a inlatura urmele de zgarieturi si compusii nocivi si de a oferi o mentenanta mai usoara.

stek-formula-19-cure-windshield-film-aftercare-solution-370_1000x
200525-CURE-2

Claritatea optică a noului produs Stek va asigura că niciunul dintre aceste ajutoare pentru conducere autonomă nu este interferat, în timp ce filmul lor proprietar TPU pentru parbriz va avea tehnologii de „absorbție a șocurilor și dispersie a impactului” fără fisuri, precum și UV excelente și hidrofobe (dispersie de apă) capabilități, oferind astfel protecție superioară și durabilitate extremă.

În calitate de instalator S.C. AUTOVAD S.R.L. oferă un serviciu profesional de instalare a foliei de protecție pentru parbriz DYNOflex de la Stek. Putem instala DYNOflex pe orice tip de vehicul – de la mașini de lux, de prestigiu și de performanță până la parbrize de motociclete, vehicule comerciale, RV-uri, mașini pentru instalații mobile și aplicații pentru flote. DYNOflex este, de asemenea, foarte recomandat dacă intenționați să vă luați mașina într-o zi de pistă sau să faceți orice tip de curse pe circuit sau sport cu motor… erupțiile cutanate de pietriș, așchii de piatră și resturi zburătoare în timpul urmăririi fierbinți pot reprezenta o amenințare gravă pentru starea și integritatea dvs. parbriz!

Stek DYNOflex va menține parbrizul vehiculului dumneavoastră în stare impecabilă, proaspătă din fabrică, economisind în același timp timp, bani și eliminând nevoia de daune de asigurare costisitoare.

Contactare Rapida