Incarcare Freon Auto

Climatizarea unui autovehicul sau aerul conditionat este un sistem complex, format dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (freon bucla de climatizare).

Obiectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerul care intra in interiorul masinii (la trecerea prin evaporator). Aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Aparatura folosita pentru Incarcare Freon

Pentru procedeul de incarcare freon folosim un aparat profesional care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.

TEXA KONFORT 670 EVOLUTION

Aparatul folosit de noi pentru incarcare freon este de productie italiana si se numeste TEXA KONFORT 670 EVOLUTION. Este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat. Multe autovehicule de generatie noua sunt echipate cu un sistem de climatizare care foloseste compresoare electronice, ce permit un control mai bun al sistemului de climatizare al masinii in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

Este foarte important aparatul cu care se realizeaza operatiunea de incarcare freon auto, care TREBUIE facuta numai cu un aparat profesional, care stie exact cantitate de freon auto necesar pentru fiecare model auto in parte.

Incarcarea eronata chiar si cu 40 grame in plus sau in minus a instalatiei cu freon auto va duce inevitabil la slaba functionare a instalatiei de climatizare.

Pret standard – 150 ron

*Important*  ce depășește 600 gr se taxează cu 35 ron / 100 gr.

Contactare Rapida