Folii antiefractie – LLumar | Agrementate ICECON Bucuresti

Se ofera Agreement tehnic, Declaratie conformitate si Certificat de garantie.

Dupa cum stim securitatea persoanelor si a marfurilor sunt principalele obiective ale proprietarilor de locuinte sau spatii comerciale.

Foliile antiefractie sau folii de siguranta rezistenta atac manual asa cum au fost numite de catre INCECON sunt de diferite grosimi cuprinse intre 100 – 375 microni.

poze-antiefractie1
poze-antiefractie2

Clasificarea lor este urmatoarea:

TIP FOLIECLASA SIGURANTASTANDARD UEGROSIMEGARANTIE
PS 42B2EN12600100µ10 ani
PS 71B1EN12600175µ10 ani
PS 8P1A, P2AEN 356200µ10 ani
PS 11P1A, P2AEN 356275µ10 ani
PS 15P1A, P2AEN 356375µ10 ani

1. Rezistenta geamurilor la atacurile manual conform standardului EN 356 – Clasa antiefractie.

Descrie modul de incercare si clasificare a geamurilor rezistente la atacuri manuale. Standardul specifica doua metode de incercare:.

  • Actiunea cu o bila de 4.11 kg care este lasata sa cada de la o anumita inaltime pe sticla.
  • Actiunea cu uneltele manual de efractie.
h

In tabelul alaturat sunt prezentate incercarile cu bila, avand o masa de 4.11 kg si diametrul de 100 mm. Testarea se face pe un geam din trei straturi cu dimensiunile de 900 x 1100 mm, iar folia trece de test daca geamul rezista la 3 lovituri consecutive si nu permite trecerea bilei dintr-o parte in alta.

Categoria de rezistentaInaltimea de cadere (mm)Numarul total de lovituriClasificarea foliei de rezistenta
P1A15003EN 356 P1A
P2A30003EN 356 P1A
Foliile rezistente la atac manual sunt autorizate de ICECON S.A. conform normativului european EN 356 clasa P2A. Deținem Agrementul Tehnic nr. 016-06/464-2014 și Avizul Tehnic aferent emis de CTPC.
Procesul de fabricație este conform cu cerințele sistemului de management al calității ISO 9001.
h

2. Rezistenta geamurilor la impact dur comform standardului EN 12600 – Clasa Siguranta

Testarea se face cu pendulul pe un geam cu grosime standard, sticla fiind lovita de la trei inaltimi diferite. Testul are ca scop protectia fizica la atacurile manuale asupra suprafetelor din sticla.

Clasa de incadrare este data de momentul in care geamul se sparge atunci cand pendulul loveste de la trei inaltimi diferite: 190 mm, 450 mm si 1200 mm.

Clasa 1 – pendulul loveste de la o inaltime de 190 mm – acest test echivaleaza cu o forta a unui adult impingand puternic intr-o suprafata din sticla sau a unui copil care se loveste de geam.

Clasa 2 – pendulul loveste de la o inaltime de 450 mm – acest test echivaleaza cu o lovitura puternica data de un adult intr-o suprafata din sticla.

Clasa 3 – pendulul loveste de la o inaltime de 1200 mm – acest test echivaleaza cu impactul unei pietre sau sticle aruncat de un adult intr-o suprafata din sticla.

In toate situatiile sticla ramane lipita de folie, iar cioburile nu se imprastie, fiind evitate ranirile. In caz de incendiu, folia antiefractie si de securitate se topeste, iar geamurile pot fi sparte.

Folosirea foliei antiefractie si de siguranta conform EN 12600 impotriva atacurilor manuale este utila in orice institutie publica sau privata pentru a evita accidentele si ranile care pot aparea in cazul spargerii geamurilor.

Detalii antiefractie

Foliile cladiri antiefractie si de protective sunt dotate cu diferite straturi metalizate cu aluminium, si aplicate pe orice tip de geam securizeaza si fortifica, acesta ramanand impenetrabil chiar si dupa ce este spart, protejand geamul la orice forma de vandalism sau atac cu pietre, rangi, sticle incendiare, explozibil etc. Geamul protejat cu folie antiefractie sporeste siguranta caminelor, a locurilor de munca, sediilor, magazinelor, vitrinelor, reducand riscul spargerilor accidentale si patrunderii prin efractie.

  • Sunt perfect transparente si reduc 99% radiatiile UV
  • Nu estompeaza trecerea luminii solare
  • Protejeaza familia de eventualele spargeri accidentale

O folie antiefractie transparenta este un puternic factor de descurajare pentru hoti, intarziind incercarea rapida de a intra prin fereastra distrusa. Acesta este un puternic scut care retine in cadru geamul spart. Pentru ca este clar optic, nimeni nu va sti ca este aplicata – pana cand veti avea nevoie.
Autenticitatea parametrilor tehnici si a performantelor foliilor de securitate sunt garantate de testele effectuate atat de producator, cat sid e laboratoare independente.
Beneficii – impiedica accesul in interior iar in cazul loviturilor repetate sticla nu va cadea.

Contactare Rapida