Povestea Noastra…

Suntem o societate care a debutat pe piata de folii auto acum 11 ani. Firma noastra are personal autorizat sa aplice folie auto omologata. In toti acesti 11 ani am montat folie auto pe aproape orice model de masina (puteti consulta pagina noastra de Galerie), fiind printre putinii care ofera serviciul de aplicare folie auto la nivel profesionist. 

Prin recomandarile avute ne-am dezvoltat cu fiecare an ce trecea, marindu-ne atat echipa cat si locatiile.

Gratie unei echipe temeinic pregatite profesional, antrenata pentru satisfacerea permanenta a clientului, oferim solutii adaptate pentru fiecare in parte. Specialistii nostrii au pregatirea profesionala necesara pentru a interveni pe orice tip de autoturism.

Aplicator Premium – Vidraru 2013

In weekend-ul 05 -07.04.2013 a avut loc Întâlnirea Aplicatorilor LLumar 2013. Am ales pentru desfăşurarea acestui eveniment Hotelul Posada de lângă Barajul Vidraru.

Au fost prezenţi cei mai importanţi membri ai reţelei LLumar, acest eveniment fiind un foarte bun prilej pentru schimbul de experienţă între aplicatori. În cadrul întâlnirii au fost prezentate şi cele mai noi informaţii legate de produsele LLumar.

Intalnire Paltinis

In perioada 01 – 02.06.2014 a avut loc intalnirea aplicatorilor de folie LLumar din Romania, eveniment gazduit de Hotel Hohe Rinne din Paltinis.
Au participat la acest eveniment 14 societati comerciale partenere din diferite localitati.

Programul a cuprins mai multe prezentari tinute de dl. Gal Istvan (Manager General LLumar SEE -Ungaria), dl. Gal Peter (Managing Director LLumar SEE – Ungaria) si dl. Stephan Klotzbach (Marketing Manager Eastman Chemical Company EMEA, CIS – Germania)

Conferință internațională și concurs de aplicat folii auto LLumar.

A fost organizat cea de a 5-a ediție a concursului de aplicat folii auto LLumar din Sud-Est-ul Europei în cadrul conferinței internaționale LLumar a cărei gazde anul acesta a fost localitatea Gyula (Ungaria).
Concursul a constant in aplicarea unei folii dublu laminate pe o luneta extrem de curbata.Mai simplu de explicat s-a aplicat folia cu cele mai mici performante de contractare(LLlumar ATRS 5) pe una dintre cele mai dificile lunete auto(Peugeot 206).

La aceasta intrunire au participat aproape 200 de aplicatori din 8 tari. Aplicatorii prezenti au fost cei mai buni din tarile din care provin.

La concursul de aplicat folie cu mandrie afirmam ca Raileanu Viorel reprezentantul nostru a ocupat locul 9 General si locul 1 pe Bucuresti.

Service-ul nostru este autorizat R.A.R.

In luna septembrie a anului 2012 s-a promulgat legea nr. 9020 prin care salonul in care se aplica folie auto pe autoturismul dvs. este obligat sa elibereze o autorizatie RAR care ii da dreptul de a face montajul de folie auto pe autoturismul dvs. Salonul nostru este autorizat RAR cu numarul 368/2012.

Legea 9020/11.09.2010 este actul legislativ prin care se definitiveaza conditiile in care se poate aplica folie auto. Astfel ca salonul unde se aplica folie auto pe autoturismul dvs. este obligat sa aiba o autorizatie RAR pentru service care ii da dreptul de a face montajul de folie auto.
Dupa finalizarea operatiunii de aplicare folie auto veti primi un Certificat de Conformitate si un Certificat de Garantie.

Contactare Rapida