Polish Faruri

Nu trebuie sa facem compromisuri cand e vorba de siguranta noastra si a familiei noastre, iar pentru asta este foarte important ca farurile sa nu fie matuite pentru a nu limita vizibilitatea in timpul condusului atat pe timp de noapte cat si pe vreme innorata sau ploaie.

Daca farurile sunt matuite, ingalbenite sau doar putin luminoase acestea va pot impiedica vizibilitatea si siguranta la drum.

Decat sa inlocuiti farurile, le puteti mentine in stare excelenta cu o Polish-are corecta ce poate creste vizibilitatea cu peste 100%.

Echipa noastra va ofera si serviciul complet de Polish faruri, procedeul prin care reda stralucirea initiala a farurilor.

Unul din factorii care duc la matuirea farurilor sunt atat razele UV, cat si solutiile folosite in spalatoriile auto sau factorii mecanici.

Polish-area se face in 2 etape:
INAINTE
DUPA

Prima etapa consta in indepartarea stratului erodat prin slefuire, urmata de etapa a doua in care se aplica creme ce redau stralucirea farurilor. Acest proces nu doar restaureaza aproape 100% farurile, ci si corecteaza micile zgarieturi.

Pentru a putea prelungi durata de viata a farurilor, specialistii nostrii va recomanda ca dupa Polish-area acestora sa aplicati si o folie speciala de protectie din gama Llumar.

Foliile LLumar create special pentru faruri sunt de fapt o protectie invizibila a acestora menita sa pastreze aspectul exterior al masinii si sa prelungeasca aspectul stralucitor al farurilor, ferit de zgarieturi si matuire pana la 5 ani.

Contactare Rapida

Meniu